+31-(0)6-55387014  

Trainingen

De wereld verandert in een rap tempo en dit heeft uiteraard ook invloed op de bewerking van de zakelijke (congres-)markt. Successen, op de korte en op de lange termijn, worden bepaald door een juiste focus, ruime expertise, intensief relatiebeheer en onderscheidend vermogen. Onze expertise is opgebouwd door de jarenlange proactieve ervaring binnen de nationale en internationale zakelijke (congres-)markt.

Het LAB wordt, door haar unieke (associatie-)kennis, regelmatig gevraagd om tailormade trainingen te verzorgen. De inhoud en opzet stemmen we perfect af op de al aanwezige kennis en ervaring. Wij vinden het heel belangrijk dat medewerkers en managers onze kennis direct kunnen toepassen in de praktijk. Daarom bieden we, naast theoretische kennis, ook interessante en relevante praktijkcases zoals interactieve sessies met ervaren congres- en eventmanagers, mystery calls en gerichte en praktische cases zoals ‘De winnende offerte’.  

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

onze unieke database

Voor ons en voor onze relaties - hotels, congres- en vergaderlocaties en congresorganisatiebureaus - is de informatie uit onze unieke, zelf opgebouwde en dus altijd actuele database onontbeerlijk. Daarin vinden we alle (para)medische verenigingen, de juiste contactpersonen én de bijeenkomsten die zij organiseren. Per specialisme kunnen we in een oogopslag zien wie, waar en wanneer, welk congres of welke bijeenkomst organiseert. Onze website wordt geregeld ingezet voor het zoeken naar potentiële opdrachtgevers, het organiseren van symposia en relatie-evenementen. Neemt u gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

contacteer het LAB

het LAB in 't kort


  • Ruime expertise op het gebied van de congres (associatie) markt
  • Inzet van onze database & tailor made research
  • Effectieve ondersteuning voor aanbieders op de congresmarkt
  • Organisator van internationale studiereizen

contact


Het LAB
Vivi de Regt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prinses Marijkestraat 41
2595 TL Den Haag

Stel een vraag

Download de routebeschrijving