+31-(0)6-55387014  

Vivi de Regt

Vivi de Regt | Eigenaar

Na haar studie werkte Vivi zes jaar bij de hotelketen Accor, waar ze verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en uitvoering van het salesbeleid op de vergadermarkt. Vanaf 2008 specialiseerde zij zich bij Rotterdam Marketing in de associatiemarkt. Zij bedacht het concept en organiseerde meerdere malen het succesvolle Rotterdam Associatie Symposium. Ze initieerde een ambassadeursprogramma en verstevigde de positie van Rotterdam in de internationale congresrankings. Onder haar aanvoering maakte Rotterdam een schaalsprong op de (inter-)nationale associatiemarkt.

Vivi is uitstekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de congresmarkt en kent als geen ander de behoeften van zowel de vragers als de aanbieders.
Met Het LAB, opgericht in 2013, ontwikkelde ze een ontmoetingsplatform voor vraag en aanbod op de congres (associatie-)markt. Een markt die door Het LAB in kaart is gebracht in een landelijke database. Vivi is van vele markten thuis. Ze geeft (verkoop-)trainingen, organiseert (inter-)nationale studiereizen (content en logistiek management) en ze adviseert haar opdrachtgevers over acquisitiestrategieën en middeleninzet. Bovendien verzorgt ze regelmatig en met veel plezier gevarieerde interim-management opdrachten bij hotels en congres- en vergaderlocaties.

het LAB in 't kort


  • Ruime expertise op het gebied van de congres (associatie) markt
  • Inzet van onze database & tailor made research
  • Effectieve ondersteuning voor aanbieders op de congresmarkt
  • Organisator van internationale studiereizen

contact


Het LAB
Vivi de Regt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prinses Marijkestraat 41
2595 TL Den Haag

Stel een vraag

Download de routebeschrijving