+31-(0)6-55387014  

Gedurende deze georganiseerde ervaringsroute bieden wij een inhoudelijk programma waarbij er een exclusieve nabeschouwing wordt gehouden in het World Forum Den Haag over de Nuclear Security Summit 2014. Wat is er uit te leren, dat toepasbaar is in ieders eigen evenementen? Wat zijn de tips en valkuilen? En natuurlijk hopen we ook op wat inside informatie over de wereldleiders. Tijdens deze nabeschouwing zullen verschillende betrokkenen aanwezig zijn waaronder een prominent bestuurder vanuit de gemeente en ook General Manager Michiel Middendorf van het World Forum zal verslag doen. Het Convention Bureau Den Haag is aanwezig om u meer te vertellen over de mogelijkheden van Den Haag als congresstad. Vervolgens bezoeken we CORPUS Congress Centre Leiden waar u onder andere een “Reis door de Mens” ondergaat en de gastvrijheid ontdekt van deze unieke vergaderlocatie. Leiden Marketing biedt u deze dag een prachtige boottocht aan waar u kennis maakt met het historische centrum.


Tijdens deze informatieve dag is er ruim de tijd om kennis te maken met afgevaardigden van (para) medische verenigingen en academische centra, de organisaties vanuit de regio en aanbieders uit de congresmarkt.


Uiteraard ervaart u tijdens het gehele programma de (culinaire) gastvrijheid in beide steden!


Deze bijeenkomst is kosteloos en bestemd voor personen die (mede) verantwoordelijk of betrokken zijn bij de organisatie van congressen en bijeenkomsten van (para) medische verenigingen en academische centra.

Voor aanmelding of nadere info kunt u terecht bij Vivi de Regt van het Landelijk Associatie Bureau:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: 06-55387014

Dit evenement wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door:

het LAB in 't kort


  • Ruime expertise op het gebied van de congres (associatie) markt
  • Inzet van onze database & tailor made research
  • Effectieve ondersteuning voor aanbieders op de congresmarkt
  • Organisator van internationale studiereizen

contact


Het LAB
Vivi de Regt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prinses Marijkestraat 41
2595 TL Den Haag

Stel een vraag

Download de routebeschrijving