+31-(0)6-55387014  

Wat kunt u die middag verwachten?

Locatie: Congrescentrum Papendal
12.00 uur: Ontvangst met lunch, gevolgd door:

 

FarmaForum

Nefarma logo

Marin Hubertus en Peter Bertens van Nefarma spreken over de laatste ontwikkelingen in de farmaceutische industrie.Nefarma is de brancheorganisatie van farmaceutische bedrijven die zich richten op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Vervolgens neemt Elizabeth Hondius van MSD het woord en gaat in op de juridische en compliance aspecten met betrekking tot sponsoring van bijeenkomsten.

MSD is de grootste farmaceut van Nederland met 4000 werknemers en drie locaties (Haarlem, Oss en Boxmeer). MSD is onderdeel voor het Amerikaanse Merck, een bedrijf dat gespecialiseerde geneesmiddelen ontwikkelt , produceert en verkoopt in bijna alle landen van de wereld.

Elizabeth Hondius is sinds 2006 verantwoordelijk voor juridische zaken bij Merck Sharp & Dohme BV (MSD). Eerst in de functie van Manager Legal Affairs, sinds augustus 2012 als Director en sinds februari 2014 is ook Compliance deel gaan uitmaken van haar taken pakket.

Elizabeth is verantwoordelijk voor het juridisch ondersteunen van alle divisies in Nederland. Belangrijkste focusgebieden zijn de verkoop en promotie van recept plichtige geneesmiddelen, Intellectueel eigendomsrecht en ondernemingsrecht.

Meer informatie

het LAB in 't kort


  • Ruime expertise op het gebied van de congres (associatie) markt
  • Inzet van onze database & tailor made research
  • Effectieve ondersteuning voor aanbieders op de congresmarkt
  • Organisator van internationale studiereizen

contact


Het LAB
Vivi de Regt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prinses Marijkestraat 41
2595 TL Den Haag

Stel een vraag

Download de routebeschrijving