+31-(0)6-55387014  

Consultancy

We denken graag met u mee over een onderscheidende en effectieve salesstructuur en - strategie voor de zakelijke markt. Wat zijn de doelen die u wilt bereiken? Welke kanalen worden er ingezet vanuit marketing? Welke netwerken en/of netwerkevenementen zijn voor uw strategie onmisbaar? Hoe kunnen uw medewerkers zich ontwikkelingen tot specialisten? We hebben ruime ervaring met het coachen en/of opleiden van (senior) sales managers en directors of sales.
Het LAB wordt regelmatig ingezet voor consultancy over acquisitiestrategieën en middeleninzet en voor gevarieerd interim-management opdrachten bij hotels en congres-en vergaderlocaties.

Plannen om een relatie-evenement of symposium te organiseren, specifiek voor de zakelijke (associatie) markt? Het LAB denkt heel graag met u mee. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 15 symposia georganiseerd en daarom ruime ervaring met het maken van programma's aan de hand van uw doelstelling. Daarnaast hebben wij ruime contacten met relevante sprekers en helpen wij graag om de juiste deelnemers aan te trekken. Interesse, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

het LAB in 't kort


  • Ruime expertise op het gebied van de congres (associatie) markt
  • Inzet van onze database & tailor made research
  • Effectieve ondersteuning voor aanbieders op de congresmarkt
  • Organisator van internationale studiereizen

contact


Het LAB
Vivi de Regt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prinses Marijkestraat 41
2595 TL Den Haag

Stel een vraag

Download de routebeschrijving